• McCloud Miller Group

SENIOR CYBERSECURITY ADVISOR - NIXU - STOCHOLMVi är inte ett cybersecurityföretag för alla – vill du vara med och bygga Norra Europas ledande cyberföretag?


Nixu är ett värderingsstyrt företag där framgång avgörs av en medvetet tydlig vision. Och vår vision är stensäker – vi ska bli norra Europas ledande Cybersäkerhetsföretag. Vi har bestämt oss och är övertygade om att vår framgång handlar om att lyckas internt först – med personer ombord som har en gemensam värdegrund. Med en skön mix av personligheter och kompetens skapar vi gemensamt en arbetsplats i världsklass. Vägen till framgång kommer att visa sig under resans gång vilket vi tror är en säkrare strategi till framgång än att hålla sig till en exakt plan. Hos oss får du arbeta med olika spännande uppdrag där du får vara en del av utvecklingen av både dig själv, din roll och företaget.


Nu söker vi en Senior Cybersecurity Advisor

Den här rollen är för dig som kan gå in i ett skarpt läge med låg vilopuls för att hjälpa våra kunder innan de befinner sig under en cyberattack. Du är en relationsbyggande team-player som arbetar proaktivt för att skydda våra kunders it-miljö. Du har gedigen kunskap inom cybersäkerhet och med blicken stadigt i vindrutan ser du framtidens hot och möjligheter. Du kommer att hantera ett komplext utbud av cybersäkerhetstjänster som möjliggör våra kunders digitalisering.


Vi söker dig som är van att arbeta och röra dig mellan IT och verksamheten. Och med gedigen kunskap och förtroendeingivande kommunikationsförmåga kan axla rollen som vår expert gentemot våra kunders säkerhetsbehov. Din roll kommer att vara en mix av rådgivare, arkitekt och relationsbyggare och du kommer att arbeta med några av Sveriges största företag. Du kommer att tillsammans med våra vassa Key Account Managers och konsulter skapa de bästa säkerhetsstrategierna för våra kunder.


Som Senior Cybersecurity Advisor hos Nixu rör du dig obehindrat i våra kunders korridorer och du inger förtroende och auktoritet med din kompetens och personlighet. Tillsammans med kundens IT- eller företagsledning driver du förändringar som leder till en säkrare IT-miljö och verksamhet. Du håller möten och workshops samt levererar och debiterar för din expertis och lösningar som kunden behöver för sitt verksamhetsbehov.


Vi söker dig som:

· Är en prestigelös ”people person” som är duktig på att skapa relationer

· Har gedigen kunskap och erfarenhet av komplexa cybersäkerhetstjänster för att skapa säkerhet och konkret affärsnytta i kunders verksamhet

· Är en stark kommunikatör både i tal och skrift

· Rör dig obehindrat i en diskussion med IT- eller företagsledningar

· Vill leverera och debitera för din expertis till kund

· Framgångsrikt arbetat med komplexa säkerhetsprojekt

· Vill arbeta med en mix av rådgivning, consulting och att skapa relationer för att utveckla våra kunder

· Vill vara med och bygga en organisation i världsklass

· Är hungrig på att ständigt lära dig mer och tror på kunskapsdelning mellan kollegor

· Talar och skriver flytande svenska och engelska


Vi erbjuder:

· En spännande resa i en snabbt växande marknad.

· Fantastiska kollegor som delar höga ambitioner och drivkraft att ständigt lära och förbättra.

· En arbetsplats där du har möjlighet att växa och påverka Nixus framtid.

· En flexibel arbetssituation (delvis distans, delvis på kontoret.

· Kontinuerlig kompetensutveckling av våra medarbetare – såklart!

· På Nixu tror vi på kulturen av empowerment och värdesätter professionalism.

· Vår organisation stödjer kunskapsdelning. Vi är alla olika, men likvärdiga.

· Vi erbjuder möjlighet till en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.


Med nordiska rötter och kontor i Finland, Sverige, Danmark, Nederländerna och Rumänien, har vi samlat ca 400 av branschens vassaste säkerhetsexperter som levererar våra helhetslösningar av cybersäkerhetstjänster. Det innebär att vi hjälper våra kunder med att hålla i gång det digitala samhället och har anammat digitaliseringen på ett säkert sätt genom tillgång till digitala tjänster och dataskydd. Vårt fokus gör att vi kan lägga allt tid och kraft att säkerställa kundernas kontinuitet i sin verksamhet med en säker it-miljö. Nixu är noterat på Nasdaq Helsinki-börsen.


QUICK APPLY - skicka länk till din Linkedin profil 👉 info@mccloumiller.com

2 visningar