• McCloud Miller Group

SALES - DIGITAL IDENTITY

Uppdaterat: 21 okt.

SALES - DIGITAL IDENTITY - STOCKHOLM

Vi är inte ett cybersäkerhetsföretag för alla – vill du vara med och bygga Norra Europas ledande IT- och informationssäkerhetsföretag?


Nixu är ett värderingsstyrt företag där framgång avgörs av en medvetet tydlig vision. Och vår vision är stensäker – vi ska bli norra Europas ledande IT-säkerhetsföretag som levererar helhetslösningar. Vi har bestämt oss och är övertygade om att vår framgång handlar om att lyckas internt först – med personer ombord som har en gemensam värdegrund. Redan i dag har vi en av Europas största expertorganisation för digitala identiteter och nu ska vi växa ännu mer i Sverige inom området. Vår övertygelse är att med en skön mix av personligheter och kompetens skapar vi gemensamt en arbetsplats i världsklass.

Vi lever i en föränderlig värld med ständigt skiftande hotbilder, därför är vi övertygade om att vägen till framgång är att anpassa sig till de behov och utmaningar som kommer att visa sig under resans gång. Vilket vi tror är en säkrare strategi till framgång än att hålla sig till en exakt plan. Hos oss får du arbeta med olika spännande kunder där du får vara en del av utvecklingen av både dig själv, din roll och Nixu.


Nu söker vi en Sales Digital Identity

Du är en relationsbyggande team-player som arbetar proaktivt för att skydda våra kunders it-miljö. Du kommer att hantera försäljning av komplexa tjänster för Digitala Identiteter såsom IAM, IGA och PAMaas.


Vi söker dig som är van att arbeta och röra dig mellan IT och verksamheten. Och med gedigen kunskap och förtroendeingivande kommunikationsförmåga kan axla rollen som vår specialist på att hjälpa våra kunder att hitta rätta lösningar för Digitala Identiteter. Din roll kommer att vara en mix av rådgivare och relationsbyggare och du kommer att arbeta med några av Sveriges främsta företag. Tillsammans med vårt vassa säljteam och konsulter kommer du att skapa de bästa säkerhetslösningarna för våra kunder.


Som vår specialistsäljare rör du dig obehindrat i våra kunders korridorer där du inger förtroende med din kompetens och personlighet. Tillsammans med kundens IT- HR- eller företagsledning hittar du lösningar som leder till en säkrare IT-miljö för våra kunder.


Vi söker dig som:

· Är en prestigelös ”people person” som är duktig på att skapa relationer och nya affärer

· Har gedigen kunskap och erfarenhet av komplexa tjänster

· Har erfarenhet av projektledning och integration.

· Är en stark kommunikatör både i tal och skrift

· Rör dig obehindrat i en diskussion och i en rådgivande roll med verksamheten, IT- eller företagsledning

· Framgångsrikt arbetat med komplexa säkerhetsaffärer

· Vill vara med och bygga en organisation i världsklass

· Är nyfiken på att ständigt lära dig mer och tror på kunskapsdelning mellan kollegor

· Talar och skriver flytande svenska och engelska


Vi erbjuder dig:

· En spännande resa i en snabbt växande marknad.

· Vara specialisten på Digitala Identiteter hos Nixu

· Stor kundbas som du utvecklar både i Sverige och andra länder där Nixu verkar

· Fantastiska kollegor som delar höga ambitioner och drivkraft att ständigt lära och förbättra

· En arbetsplats där du har möjlighet att växa och påverka Nixus framtid

· En flexibel arbetssituation (delvis distans, delvis på kontoret) Med nordiska rötter och kontor i Finland, Sverige, Danmark, Nederländerna och Rumänien, har Nixu samlat ca 400 av branschens vassaste säkerhetsexperter som levererar helhetslösningar av cybersäkerhetstjänster. Det innebär att Nixu hjälper sina kunder med att hålla i gång det digitala samhället och har anammat digitaliseringen på ett säkert sätt genom tillgång till digitala tjänster och dataskydd. Nixu's fokus gör att de kan lägga allt tid och kraft på att säkerställa kundernas kontinuitet i sin verksamhet med en säker it-miljö. Nixu är noterat på Nasdaq Helsinki-börsen. Vill du veta mer info@mccloudmiller.com 👉 EASY APPLY - SKICKA LÄNK PÅ DIN LINKEDINPROFIL till info@mccloudmiller.com


78 visningar