top of page
  • Skribentens bildMcCloud Miller Group

Business Analyst - Bankomat AB


BANKOMAT AB


Gillar du smarta lösningar och har stort intresse för verksamheters behov, utmaningar och möjligheter? Vill du ta ett nästa steg och bli en nyckelspelare i en organisation som värdesätter ditt driv och din kunskap? Beskriver du dig själv som en vass analytiker med fokus på kvalitet? Värdesätter du att dina insatser kan bidra till förändring då du jobbar nära verksamheten? Då kanske du är vår nya Business Analyst.

Vad är Bankomat

Bankomat är ett stabilt bolag som ägs av de svenska storbankerna. Vi är ledande inom kontanthanteringen i Sverige och fyller därmed en viktig funktion i samhället. Bankomat är ett bolag med starkt operationellt fokus och verksamhetsutveckling. Idag är vi ca 40 anställda baserade i kontorslokaler i centrala Stockholm.


Vad Bankomat erbjuder dig

Du kommer vara en viktig spelare i en prestigelös organisation där du får vara med och påverka processer och rutiner. Vi tänker nytt och utanför ramarna, är nyfikna och moderna, arbetar proaktivt och driver igenom fattade beslut. Vi ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov. Vi har en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder hybridarbete, utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare.

Om rollen

Som Business Analyst hos Bankomat är ditt ansvar att genom data och analys hitta och presentera lösningar på olika affärsproblem ur ett tvärfunktionellt perspektiv.

I rollen kommer du:

· Besvara verksamhetens analysfrågor och beställningar

· Sammanställa och presentera analyser på ett pedagogiskt sätt

· Vara med och öka kompetensen inom Bankomat vad gäller datadrivet tankesätt

· Bearbeta stora datamängder

· Kontinuerligt arbeta för att utöka teamets tillgång till relevant data

· Vara kravställare på Bankomats framtida datalager

· Samarbeta med Bankomats IT-arkitekt för att bygga Bankomats framtida datavaruhus


Om dig - personliga egenskaper

Vi söker dig med stort intresse för affärsanalys och data och gärna med erfarenhet från bank- & finansbranschen. Du har lätt för att sätta dig in i verksamhetsbehov från flera perspektiv. Du drivs av att med hjälp av data visualisera och besvara olika frågeställningar med ett nyfiket och innovativt sinne. Du kan förklara resultaten på ett pedagogiskt sätt för beställaren. Du trivs med att jobba tillsammans med andra samtidigt som du kan ta eget ansvar och driva egna projekt. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och förmåga till helhetssyn.


Din bakgrund

· Relevant högskoleutbildning

· Erfarenhet av systemnära kravarbete inom IT/Finans

· Erfarenhet av att arbeta med att fånga och hantera krav från verksamheter

· Arbetserfarenhet av att modellera komplexa krav och beroenden

· God förståelse kring utvecklingsmetodiker och tillhörande kvalitetsarbete

· Du behärskar verktyg för dokumentation av processer och krav

· Du har erfarenhet av att arbeta med BI analysverktyg

· Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skriftBankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som finns på fler än 500 orter i Sverige. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter

har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet. I 250 av våra automater erbjuder vi även de vanligaste valutorna euro, brittiska pund och amerikanska dollar.

Kännetecknande för vår organisation är att vi arbetar med komplexa tjänsteleveranser och arbetar kontinuerligt med förändringsarbete och innovation. Vi är ca 40 medarbetare som arbetar tillsammans i en platt organisation. Bankomat erbjuder en utvecklande roll på en arbetsplats där professionalism, engagemang och respekt är grundläggande värderingar. Läs mer www.bankomat.se


Ansökan och frågor 👉 info@mccloudmiller.com

Ansökan 👉 Linkedin


100 visningar
bottom of page